PALVELUMME

Klinikallamme hoidetaan hevoset nykyaikaisin menetelmin ja modernein laittein.

PERUSKLINIKKAPALVELUT

Kaikissa hevosen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä tilanteissa voit kääntyä puoleemme. Suurimman osan hevoseesi liittyvissä ongelmissa pystymme ratkaisemaan klinikallamme. Tarvittaessa laaja asiantuntijaverkostomme on käytettävissänne.

Yleisiä palveluitamme ovat mm. hevosdiagnostiikka ja -lääkintä, hammashuolto (sähköraspaus ja hampaiden poistot), hengitystietähystykset, ostotarkastukset, laboratoriopalvelut, yms...

ONTUMATUTKIMUKSET

Ontumatutkimus keskittyy selvittämään hevosen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Tutkimus tehdään seuraamalla hevosen liikettä, taivutuskokein ja puudutuksin. Diagnostinen kuvantaminen on olennainen osa ontumatutkimusta. Klinikallamme on käytössä nykyaikaiset röntgen- ja ultraäänilaitteet ja asiantunteva osaaminen.

Kavioalueen ongelmissa klinikallamme työskennellään yhteistyössä ammattitaitoisen kengittäjän kanssa.


KIRURGISET TOIMENPITEET

Klinikallamme suoritetaan päiväkirurgisia toimenpiteitä, esim. ruunaus, haavanhoidot, kasvainten poistot, koepalat, yms.

Erilaiset hampaanpoistot rauhoituksessa kuuluvat palveluihimme.

LUENTO- JA KOULUTUSPALVELUT

Eläinlääkärimme Heidi Kellokoski-Kiiskinen luennoi ja kouluttaa eläinlääkäreitä ja hevosenomistajia suomeksi ja englanniksi. Kysy lisää koulutus- ja luennointi-palveluistamme, räätälöimme mielellämme tarpeisiinne sisällöllisesti sopivan koulutuskokonaisuuden.

REHUT, LISÄRAVINTEET JA TARVIKKEET

Valikoimissamme on eri valmistajien korkealaatuisia lisäravinteita, joilla varmistetaan hevosen optimaalinen suorituskyky.

Hollantilaisesta Pavo-rehusarjasta löytyy myös erikoisrehuja vaativampiinkin tarpeisiin (esim. kaviokuume, ylipaino, ikääntyvä hevonen, urheiluhevonen). Voit ostaa klinikaltamme myös erilaisia hevosen terveydenhoitoon liittyviä tarvikkeita, kuten haavanhoitotuotteet, stetoskoopit, kuumemittarit, yms.

TUOTEMERKKIMME: