TIETOA MEISTÄ

Tiimi

Tiimimme on valmiina hevosenne terveyden parhaaksi. Varmistamme laadukkaan hoidon nykyaikaisilla laitteilla ja tutkimuksilla. Otamme aina huomioon hevosen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, jonka mukaan hoitotoimenpiteet suunnitellaan ja toteutetaan.

Eläinlääkäri Heidi Kellokoski-Kiiskinen


Klinikka-avustaja Satu Vesa

Yliassistentti Paulus

HEIDI KELLOKOSKI-KIISKINEN
ELÄINLÄÄKÄRI, YRITTÄJÄ

Heidi Kellokoski-Kiiskinen on toiminut eläinlääkärinä vuodesta 2002. Hän on työskennellyt mm. Laukaan, Oulun, Kiuruveden ja Kaustisen hevosklinikoilla sekä Pohjois-Ruotsissa Bodenin hevosklinikalla.

Työuransa aikana hän on kouluttautunut jatkuvasti hevosiin perehtyen. Hän on käynyt läpi arvostetun kansainvälisen ontumatutkimus-koulutuksen (ISELP), jossa keskitytään tuki- ja liikuntaelinongelmiin ja diagnostiseen kuvantamiseen (röntgen, ultraääni). Erikoisosaamisena ovat myös kavioalueen ongelmat.  Heidillä on myös siittolaeläinlääkärin pätevyys.

Hallituspaikka FEEVA:ssa (Federation Of European Equine Veterinary Associations) mahdollistaa vaikuttamisen EU-tasolla sekä kansainvälisten verkostojen ylläpitämisen.


SATU VESA
KLINIKKA-AVUSTAJA

Satu Vesa on pitkän linjan hevosammattilainen, jolla on takanaan mm. ratsastuksenohjaajakoulutus. Hän on toiminut aiemmin ratsastuksenohjaajana ja tallimestarina.

Rovaniemen hevosklinikalle Satu siirtyi Ruotsista ravivalmentaja Reijo Liljendahlin palveluksesta. Hän on myös työskennellyt Ruotsissa valmentaja Kari Lähdekorvella. Nykyään Satu on ammattimainen hevosklinikka-avustaja ja tarjoaa myös hevosen kuntoutus- ja treenauspalveluja tallinsa Stall Sagoliktin kautta.PAULUS

YLIASSISTENTTI

Paulus on klinikan ylin auktoriteetti, joka huolehtii laadunvalvonnasta. Pauluksen tärkeimpiin tehtäviin kuuluu myös PR-toiminta: harva syli jää siltä käymättä.

Pauluksen pitkään työuraan kuuluu työskentely mm. Kiuruveden, Laukaan, Oulun ja Hallands Djursjukhus- hevosklinikoilla.